Verschenen: 25/11/2002 14:59:06

Vereniging van Onafhankelijke Informatie Professionals kiest askSam 5 als beste software.

Op de onlangs gehouden conferentie van de AIIP (Association of Independent Information Professionals) in Palm Springs, Californië, werd askSam 5 verkozen als het beste softwarepakket van 2002.

De AIIP Technologie Prijs werd toegekend vanwege de innovatieve eigenschappen van askSam 5. De informatie management software die snel de gewenste informatie zoekt en rapporteert in de tekst van grote hoeveelheden documenten is de beste tool voor informatie professionals die dagelijks informatie zoeken, analyseren en organiseren.

Met name de nieuwe zoek- en rapportagefunkties en het transformeren van het PDF formaat in doorzoekbare databases scoorden hoog.

askSam wordt steeds vaker ingezet bij het zoeken, onderzoeken en beheersen van informatie uit vele bronnen. De ultrasnelle zoek- en rapportage engine filtert uit documenten, e-mail, webpagina's, etc. de gewenste informatie en maakt er duidelijke rapportages van.

Informatie professionals als bibliothecarissen, onderzoeksjournalisten, opsporingsbeambten en analisten gebruiken askSam bij hun (onderzoek)werk. Maar ook bij toepassingen als CRM, e-commerce en business intelligence worden askSam 5 en de askSam Qsite toegepast.

meer info : http://www.asksam.nl/