Voor een opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam is Harvey Nash op zoek naar een Business Analist Datawarehousing.

Functiebeschrijving

Het Data Warehouse biedt een centraal platform voor de sturingsinformatie binnen de organisatie. Vanuit een algemene infrastructuur worden concrete oplossingen (zogenaamde business solutions) voor diverse gebruikersgroepen gerealiseerd. Gebruikte rapportage tools zijn onder meer Microstrategy en Hyperion Essbase.

De vraag naar gedetailleerde sturingsinformatie neemt sterk toe. Waardoor er, naast uitbreiding, ook behoefte is om efficiënter met technische en organisatorische resources om te gaan. Wij zijn daarom op zoek naar een Business Analist met affiniteit voor processen technische optimalisaties, maar die ook de informatiebehoefte van de organisatie kan vertalen in specificaties voor de business solutions.De Business Analist rapporteert aan de projectleider van het project waarbij hij/zij is betrokken en heeft een functionele lijn naar de coördinator Business Analyse.

Vaktechnische kennis

Ruime ervaring (minimaal 2 jaar) met informatie analyse, bij voorkeur in een retail-omgeving.

Kennis van Business Intelligence.

Bekend met Multi-dimensionaal modelleren.

Affiniteit en/of ervaring met procesmodelleren.

Ervaring met Datawarehoue business analyse trajecten is een pré.

Ervaring met Microstrategy, Essbase of andere BI tools is een pré.

Aanvullende eisen

HBO of academisch denk- en werkniveau.

Goede beheersing van de Nederlandse en engelse taal in woord en geschrift.

Ervaring in een Food retail omgeving is een pré.

Ervaring binnen een grote (IT-)organisatie.

Sociale vaardigheden

Teamspeler die ook zelfstandig kan werken, flexibel en pragmatisch, sterk analytisch vermogen, pro-actief en servicegericht, communicatief en goede interview vaardigheden, werkt zorgvuldig en heeft oog voor detail.

Geinteresseerd? Neem contact op met Marielle Boogaard, tel: 0346-581070 of mail uw CV naar maarssen@harveynash.com, o.v.v. referentienummer MYB/67266