Voor diverse opdrachtgevers is Harvey Nash op zoek naar:

Consultants/Ontwikkelaars Business Intelligence

Onze opdrachtgevers zijn adviesorganisaties op het gebied van business intelligence. Door haar focus kan de organisatie haar kennis van het vakgebied managementinformatie volledig uitnutten, waardoor men in staat is optimale dienstverlening te bieden. De bij het bedrijf werkzame consultants zijn ervaren in meerdere branches met het toepassen van moderne BI technologieën. De aansprekende en gestaag groeiende klantenkring krijgt een goed advies over en hulp bij de implementatie van management informatietools, tot en met het bieden van ondersteuning bij het verzamelen, aggregeren en integreren van gegevens uit meerdere systemen en het beschikbaar stellen daarvan via een analytische database en/of datawarehouse. Helderheid, pragmatisme en hoogwaardige kwaliteit zijn kernbegrippen.

Je adviseert klanten bij het opzetten van de BI-functie, waar deze in de organisatie thuishoort en hoe de kennis en ervaring voor de organisaties het beste kunnen worden gewaarborgd. Je realiseert je, dat BI goed moet worden georganiseerd wil het optimaal kunnen renderen. Na het opzetten van datawarehouses en rapportages zorg je ervoor, dat de BI omgeving gebruikt blijft worden, actueel blijft en aansluit bij de veranderende gebruikersbehoeften, zowel qua inhoud als qua functionaliteit. Je hebt minimaal vier jaar hands on ervaring met het optimaliseren van organisaties, waarbij voor jou de nadruk heeft gelegen op techniek en implementatie. Je weet als geen ander hoe je BI projecten aanpakt om de klant zo goed en snel mogelijk op een hoger BI plan te brengen. Je inventariseert de informatiebehoefte bij de klant, vertaalt deze naar technische oplossingen en realiseert deze.

Je hebt minimaal vier jaar relevante hands on ervaring en bent een goede gesprekspartner voor de klantorganisaties. Je bent een BI-specialist, die idolaat is van het vakspecialisme en die past in een kleine en platte, informele organisatie met ambities tot de beste te behoren en je bent bereid meer dan gemiddeld bij te dragen aan het succes van de organisatie. Je bent een gedreven, zelfstandig werkende professional die goed met verantwoordelijkheid kan omgaan. Je bent bereid, steeds in je kennis en ontwikkeling te investeren. Je bent veelzijdig inzetbaar, van het maken van analyses tot het uitbrengen van hoogwaardig advies en het succesvol implementeren van oplossingen. Je hebt ervaring met het toepassen van managementinformatietools als Impromptu en Powerplay van Cognos, Business Objects, Microstrategy, ETL Tools zoals Powercenter en Powermart en/of andere BI tools, inclusief architectuuropzet, webontsluiting en multidimensionale modellering. Als datawarehouse consultant heb je naast kennis van Olap ruime ervaring met onder meer Oracle 7, 8i, 9i en PL/SQL en Designer, Oracle Warehouse Builder en Microsoft SQL server, Analysis Services en DTS packages. Je hebt aantoonbare ervaring met het inventariseren van informatiebehoeften bij klanten.

Het totale arbeidsvoorwaardenpakket is bovengemiddeld en kent naast een goed salaris en interessant bonussysteem en uitstekende secundaire voorzieningen. Het bedrijf investeert veel in de competentie van medewerkers door bijvoorbeeld regelmatig sessies te organiseren waarbij kennisoverdracht en kennisdeling centraal staan.

Geinteresseerd? Neem contact op met Marielle Boogaard, tel: 0346-581070 of mail uw CV naar mboogaard@harveynash.com.