Utrecht, 4 december 2009 - MicroStrategy ® Incorporated (Nasdaq: MSTR), een toonaangevende wereldwijde leverancier van business intelligence (BI) software, kondigd vandaag aan dat een aantal van haar Value-Added Reseller (VAR) partners kant-en-klare business intelligence toepassingen hebben ontwikkeld voor de JD Edwards gebruikerscommunity met behulp van het MicroStrategy BI-platform. JD Edwards is een software suite voor Enterprise Resource Planning.

Het MicroStrategy BI-platform biedt bedrijven gemakkelijke toegang tot hun JD Edwards gegevens in een omgeving met verbeterde rapportage en analytische mogelijkheden. Talloze MicroStrategy VAR-partners hebben rapportage en analyse toepassingen voor JD Edwards-klanten ontwikkeld. Deze toepassingen, die vooraf gedefinieerde dashboards, rapportages over de belangrijkste KPI’s omvatten, stellen JD Edwards klanten in staat om toegang te krijgen tot belangrijke zakelijke informatie, deze te analyseren en waardvolle inzichten te verkrijgen.

De BI-applicaties die geleverd worden via MicroStrategy's VAR partners stelt JD Edwards klanten in staat extra waarde toe te voegen aan hun JD Edwards investering. JD Edwards is geoptimaliseerd voor high-speed transactie verwerking. Aangezien gebruikers vaak een meer business georienteerd overzicht van hun prestaties wensen op basis van deze informatie hebben een aantal van onze MicroStrategy reseller-partners diverse rapportage en BI-toepassingen voor de JD Edwards World en EnterpriseOne user community ontwikkeld:

Lancet Software

Lancet Software levert business intelligence en rapportage toepassingen, voor onder andere grootboek, verkooporder verwerking, Human Resources, productie, inkoop en voorraadbeheer. Lancet voorziet ook in rapportagemogelijkheden over Salesforce.com en is gespecialiseerd in het werken met de gezondheidszorg, productie en diverse andere verticale industrieën.

“Lancet heeft samengewerkt met tal van JD Edwards klanten om hoogwaardige MicroStrategy dashboards te ontwikkelen”, zegt Tom Niccum, President en CEO van Lancet Software. “De dashboard mogelijkheden binnen MicroStrategy 9 stelt ons in staat om managers en leidinggevenden meer inzicht te geven in hun gegevens op een manier die invloed kan hebben op hun zakelijke beslissingen.”

ManageForce

ManageForce heeft meerdere BI-toepassingen voor de JD Edwards markt ontwikkeld, uitsluitend met behulp van het business intelligence-platform van MicroStrategy. De applicaties bieden rapportage en dashboard mogelijkheden voor veel van JD Edwards meest gebruikte modules.

“We hebben nauw samengewerkt met MicroStrategy om business intelligence toepassingen voor onze JD Edwards klanten te ontwikkelen,” zei John Hughes, Managing Partner, ManageForce. “Met onze opgedane kennis in het bedienen van JD Edwards klanten de afgelopen jaren, identificeerden we een kans om betere rapportages en analyses met behulp van het MicroStrategy-platform te bieden. MicroStrategy biedt ons één platform om de vele rapportagewensen van onze JD Edwards klanten op te lossen. ”

RapidDecision

RapidDecision heeft meer dan 200 JD Edwards-klanten en 18 BI-toepassingen voor de JD Edwards-markt. RapidDecision biedt real-time rapportage over JD Edwards en levert tegen een vaste vergoeding implementaties in vijf tot tien dagen per applicatie.

GSS Group

De GSS Group levert data integratie mogelijkheden aan de JD Edwards-markt. Het product VIGILANCE XpressTM van de GSS Group, optimaliseert de gegevens voor rapportage en analyse met behulp van een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface.

“Veel van onze trouwe reseller partners bedienen de JD Edwards community al jaren en zij begrijpen de eisen die gesteld worden aan een BI-functionaliteit op dit alomtegenwoordige platform”, zegt Sanju Bansal, COO bij MicroStrategy. “We blijven er aan werken om samen met ons reseller partner netwerk geïntegreerde BI-toepassingen voor JD Edwards te ontwikkelen, alsmede andere bedrijfssystemen.”

Voor meer informatie over deze JD Edwards-oplossingen, bezoek www.microstrategy.com/jdesolutions.

Over MicroStrategy

Opgericht in 1989, is MicroStrategy een wereldleider in business intelligence (BI) technologie. MicroStrategy levert geïntegreerde rapportage-, analyse en monitoring software die wereldwijd toonaangevende organisaties helpt om betere zakelijke beslissingen te nemen, elke dag. Ondernemingen kiezen voor MicroStrategy vanwege de geavanceerde technische mogelijkheden, geraffineerd analytisch vermogen en superieure gegevens en gebruikersschaalbaarheid. Meer informatie over MicroStrategy (Nasdaq: MSTR) is beschikbaar op www.microstrategy.nl.

MicroStrategy, MicroStrategy 9, en MicroStrategy Business Intelligence Platform zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van MicroStrategy Incorporated in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen. Andere product-en bedrijfsnamen die hierin vermeld worden kunnen de handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.