Passionned Group zoekt ondernemende consultants, bezoek onze kennismakingsbijeenkomst op 17 september

Op 17 september 2010 organiseert advies- en onderzoeksbureau Passionned een kennismakingsbijeenkomst voor consultants en (project)managers.

Passionned Group is aan het groeien. Steeds meer bedrijven en overheden weten ons te vinden voor onze producten, uitdagende opdrachten en hoogwaardige adviestrajecten. We zijn inmiddels in binnen- en buitenland een toonaangevend platform op het gebied van business intelligence, prestatiemanagement, procesmanagement en IT.

Om de nieuwe opdrachten op een kwalitatief goede manier in te vullen, komen wij graag in contact met consultants en (project)managers met jarenlange ervaring en goede referenties. Daarom hebben we een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd op vrijdagmiddag 17 september a.s.

Na een welkomstdrankje zal Daan van Beek, oprichter van Passionned, de organisatie presenteren en onder andere een toelichting geven op het concept ‘de intelligente organisatie’, dat inmiddels door duizenden organisaties is omarmd. Dit wordt gevolgd door een kort creatief programmaonderdeel door een mystery guest. Tijdens dit onderdeel krijgt iedereen de gelegenheid om met elkaar kennis te maken. Gerard Hebenaar, Managing consultant bij Passionned, zal de dag afsluiten. Aansluitend zal er een borrel plaatsvinden waar u, onder het genot van een drankje, met de consultants en managing partners van Passionned kunt napraten.

Praktische zaken

Datum: Vrijdag 17 september

Locatie: Brasserie Tenuta, Amersfoort

Tijd: 15.30 - 18.30 uur

Wilt u aanwezig zijn bij de bijeenkomst? Schrijf u dan snel in via onze website: http://www.passionned.nl/nieuws/2342_Passionned_Group_zoekt_ondernemende_consultants__bezoek_onze_kennismakingsbijeenkomst_op_17_september.htm